Scroll
  • City
  • London
  • Country
  • Great Britain
  • Store
  • Boffi Chelsea
A combination of monochromatic colour tones and natural light creates a contemporary coastal residence that radiates a quiet sophistication. The use of floor-to-ceiling windows and accompanying clerestories provide maximum illumination and offer expansive views of the scenic surroundings. The open plan concept unites living room, dining area and kitchen to form a continuous space that becomes the epicentre of home life.

Whitewashed walls and discreet parquet flooring in a neutral hue deliver a soothing ambience to the interiors and are contrasted by a sleek, dark-toned k14 modular kitchen system from Boffi. With its characteristic top bevelled edges and minimalist lines, the Norbert Wangen-designed unit is a study in understatement and rigour that complements the modernist interior scheme without distracting the viewer from the impressive seascape outside.